NBBI verzekeringscollectief

Het NBBI verzekeringscollectief is bedoeld voor cliënten en bewindvoerders (zowel zakelijk als privé) om zich goed te verzekeren tegen goede condities maar wel tegen verzachtende procedures. Zoals elke bewindvoerder weet kan het lastig zijn om cliënten te verzekeren doordat er een wanbetaling is geweest of iets anders. NBBI heeft samen met financiële dienstverlener INVOTIS Financieel advies en verzekeringsmaatschappijen de handen ineengeslagen om bewindvoerders toegang te geven tot verschillende producten zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een inboedelverzekering of een autoverzekering etc. Maar ook een uitvaartverzekering. Wij hebben aandacht besteed aan de inhoud van deze producten zoals allriskdekkingen, geen of kleine eigen risico’s, garantie tegen onderverzekering en een scherpe premie.
Daarnaast is er aandacht voor de werkwijze van de bewindvoerder. Snelle acceptatie en een polis digitaal ontvangen op uw eigen correspondentieadres. De schadeafhandeling hoeft men zelf niet meer te doen. Er kan tijdbesparing gerealiseerd worden en kosten.

Voor een andere kijk op verzekeren voor cliënten kan dit formulier ingevuld worden voor een kennismaking. De adviseurs van INVOTIS komen bij jou op kantoor voor een inhoudelijke uitleg en om te vernemen wat de kantoorwensen zijn.