Bewindvoerderspas (nu te bestellen)

Het is eindelijk zover. De bewindvoerderpas is beschikbaar exclusief voor leden van de NBBI. Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van deze pas. Het eindresultaat (met fictieve gegevens) kun je hieronder terugvinden.

Met deze pas, die geldig is t/m 31-12-2021, laat je tijdens intakegesprekken zien aan cliënten en begeleiders dat je een professionele bewindvoerder bent die aangesloten is bij een brancheorganisatie. Ook kun je deze pas tonen bij de rechtbanken zodat zij kunnen zien dat je als professional de rechtbank bezoekt. Wij verwachten daarmee dat op termijn er een versnelde toegang zal ontstaan voor bewindvoerders.

WSNP bewindvoerders werken ook al geruime tijd met een WSNP-bewindvoerderspas. Deze pas is nu dan ook als primeur voor beschermingsbewindvoerders te bestellen. Je bent dan als eerste in Nederland met zo’n pas. Als brancheorganisatie nemen de helft van de kosten op ons voor de aanschaf van deze pas. Deze pas is nu te bestellen voor € 19,95 per jaar. Bestel de pas voor 10 januari om nog uiterlijk eind januari de pas te kunnen ontvangen.

Ben je lid van de NBBI, dan kun je de pas bestellen via deze link.