Modura Innovatie in Financiële Zorgverlening – Nu Live voor Smart FMS en Bizon Software -gebruikers!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Modura nu live is! We bieden een uitgebreid scala aan diensten aan, waaronder het openen van beheer- en leefgeldrekeningen, zelfs voor EVR/IVR-cliënten. Bewindvoerders en hun cliënten kunnen nu ook profiteren van een fysieke leefgeldpas, een mobiele app, en de mogelijkheid om online aankopen te doen.

Ondersteuning van Visa!

We zijn ook dankbaar voor de aanhoudende financiële en technische steun van Visa, die de enorme meerwaarde van dit project zien. Binnenkort zal er een internationale casestudy worden gepubliceerd om ons unieke project wereldwijd te promoten. Dit project was niet mogelijk zonder de steun en mogelijkheden van Orenda Finance.

Bizon Software en Smart FMS integratie!

Een speciaal bedankje aan Bizon Software en Smart FMS die Modura volledig hebben geïntegreerd in hun systemen, waardoor hun klanten nu gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten van Modura!

Onview, Piekoo en 2Work

Op dit moment zijn ook deze partijen bezig om de instellingen goed te zetten zodat Modura ook in deze systemen volledig geïntegreerd is. De organisaties die zich bij ons hebben gemeld die met deze softwarepartijen werken moeten nog even wachten voordat ze toegang kunnen krijgen tot Modura.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor Modura, dan kan dit via deze link.