NBBI kondigt de lancering aan van een nieuwe podcastserie over bewindvoering en schuldhulpverlening

De NBBI heeft vandaag de lancering aangekondigd van hun nieuwe podcastserie. In deze serie praten experts uit de bewindvoering- en schuldhulpverleningssector over hun ervaringen, uitdagingen, praktische tips en oplossingen.

De podcastserie met de titel “Van intake bewind tot aanmelding schuldhulpverlening” biedt inzichten in bewindvoering en schuldhulpverlening, twee sectoren die nauw met elkaar verbonden zijn. Het doel van de podcastserie is om meer bewustwording en begrip te creĆ«ren voor deze belangrijke sector.

De eerste introductieaflevering van de serie staat gepland voor 1 mei aanstaande, waarin de opzet van de podcast en de onderwerpen, die in de komende serie aan bod komen, worden besproken. Luisteraars kunnen zich straks abonneren op de podcast, om toegang te krijgen tot alle afleveringen.

We zijn trots om deze nieuwe podcastserie te lanceren“, aldus Anton van den Ham, voorzitter van de NBBI. “We geloven dat deze podcast bijdraagt aan meer bewustwording en begrip voor de bewindvoering- en schuldhulpverleningssector. We zijn blij dat we deze kans hebben om deze belangrijke onderwerpen onder de aandacht te brengen van een breder publiek.” De NBBI is de grootste brancheorganisatie voor financiĆ«le zorgverleners in Nederland en biedt ondersteuning, opleidingen en belangenbehartiging voor haar leden.