NBBI Lanceert Nieuwe Podcastserie Over Schuldenproblematiek

Ben jij een professional die werkt binnen het beschermingsbewind of de schuldenproblematiek? Of ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van meer inzicht in de bewindvoering- en schuldhulpverleningssector? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De NBBI, brancheorganisatie voor financiële zorgverlening, heeft een nieuwe serie podcasts gelanceerd op ​Spotify​, genaamd ‘Opzetten van een schuldregeling’. De serie wordt gehost door Koos Woltjes en bevat waardevolle inzichten, ervaringen en praktische tips van ervaren collega’s Jimmy Frerichs en Linda Manders.

Over de Podcast:

​De podcasts zijn speciaal ontworpen om professionals handvatten te geven om de juiste keuzes te maken en deze meteen in de praktijk toe te passen. Door te luisteren naar deze podcasts, krijg je toegang tot praktische voorbeelden, observaties en tips die je kunnen helpen bij het navigeren door de uitdagingen van de schuldenproblematiek. De eerste aflevering, getiteld ‘De kaders van een schuldhulpverleningsproces’, gaat in op de wettelijke kaders waarbinnen de schuldhulpverlening opereert, de processen die daarbij komen kijken en de verschillende contactmomenten die er zijn. Het is cruciaal voor bewindvoerders om deze kaders te kennen, niet alleen in het belang van de cliënt, maar ook om valkuilen te vermijden.

Waarom Luisteren?​

Deze podcastserie is niet alleen een waardevolle bron van informatie voor professionals binnen de sector, maar ook voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de wereld van schuldenproblematiek. Door te luisteren naar de ervaringen en adviezen van experts, kun je je eigen kennis en vaardigheden vergroten, wat uiteindelijk zal bijdragen aan een beter begrip en een effectievere aanpak van schuldenproblemen.

Luister Nu:

​De podcastserie is vanaf vandaag, 4 september, wekelijks beschikbaar op Spotify en loopt tot en met maandag 23 oktober. De vorige podcastserie is ook beschikbaar om te beluisteren en is omgezet naar een e-learning training op de NBBI Academy. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en begin vandaag nog met luisteren!

​Wij hopen dat deze podcast bijdraagt aan meer bewustwording en begrip voor de bewindvoering- en schuldhulpverleningssector. Veel luisterplezier en succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk!