NBBI lanceert nieuwe podcastserie over schuldhulpverlening

Op 1 mei 2023 heeft de NBBI een nieuwe serie podcasts gelanceerd. De serie is bedoeld voor professionals in bewindvoering en schuldhulpverlening én biedt waardevolle inzichten en praktische tips van ervaren collega’s.

In de serie delen bewindvoerders en schuldhulpverleners hun ervaringen en kennis op het gebied van intake en aanmelding voor schuldhulpverlening. Elke aflevering duurt tussen de 15 en 20 minuten en behandelt een specifiek onderwerp, waaronder budgetbeheer, bewindvoering, schuldenpreventie en het omgaan met complexe schuldsituaties.

De eerste aflevering, die op 1 mei werd gepubliceerd, introduceert bewindvoerder Linda Manders en schuldhulpverlener Jimmy Frerichs. Beide sprekers zijn gepokt en gemazeld in de wereld van schuldenproblematiek en delen hun jarenlange ervaringen om hun collega’s te helpen bij het verbeteren van hun eigen aanpak.

De serie zal elke vrijdag in de oneven week worden gepubliceerd op Spotify. De volgende aflevering zal op 12 mei worden uitgebracht. NBBI-leden en andere geïnteresseerde professionals worden aangemoedigd om zich te abonneren op de podcast en om hun eigen ervaringen te delen met de NBBI.

De NBBI is ervan overtuigd dat de nieuwe podcastserie een waardevolle aanvulling zal zijn op de bestaande kennisbronnen van professionals in de schuldhulpverlening. De serie biedt niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar kan ook helpen om de samenwerking tussen professionals te bevorderen en bij te dragen aan een effectievere aanpak van schuldenproblematiek in Nederland.

Als je geïnteresseerd bent in de podcastserie of meer informatie wilt over de NBBI en de diensten die we bieden, maak dan gebruik van de contactformulier op onze website.