NBBI lost bankenproblematiek op met branche-eigen betaaloplossing Modura

Modura is een baanbrekende oplossing voor financieel zorgverleners die op zoek zijn naar een eenvoudige, efficiënte en betaalbare manier om bankrekeningen voor hun cliënten te openen en beheren. Het is opgericht door de brancheorganisatie NBBI samen met financieel zorgverleners uit het werkveld (budgetbeheerders en bewindvoerders), met als enige doel het bieden van een hoogwaardige dienst tegen een aantrekkelijke prijs.

Met Modura is het mogelijk om binnen een uur meerdere bankrekeningen voor een cliënt te openen. Dit kan een beheerrekening zijn of een combinatie van een beheer- en leefgeldrekening desgewenst aangevuld met een spaarrekening. Bij de leefgeldrekening wordt standaard een betaalpas en de Modura-app voor de cliënt geleverd, waarmee deze zelfstandig bankzaken kan verrichten.

Een van de grote voordelen van Modura is dat financieel zorgverleners voor hun cliënten zoveel rekeningen kunnen openen als ze willen. Dit gebeurt direct, zonder dat er hoeft te worden gewacht op goedkeuring of verwerking. Hierdoor kunnen financieel zorgverleners snel en efficiënt aan de slag met hun cliënten. Modura is een non-profit organisatie die ervoor zorgt dat de kosten laag blijven en dat al het geld naar verbetering van de dienst gaat, dit maakt het voor financieel zorgverleners mogelijk om te werken met een zeer betaalbare oplossing, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeleverd. Modura is uitsluitend voor de branche opgericht waarbij de diverse brancheorganisaties een zetel kunnen krijgen binnen de stichting om te waarborgen dat de kwaliteit en functionaliteiten blijven voldoen aan ieders wens.

Modura is een innovatieve oplossing die financieel zorgverleners helpt hun werk efficiënter en kosteneffectiever te doen. Door de focus op een zo laag mogelijke prijs, hoge kwaliteit en eenvoudige beheer, biedt het een uitstekende keuze voor financieel zorgverleners die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun bankzaken. De kosten voor de rekeningouder (cliënt) zijn dan ook al vanaf 3 euro per rekening per maand. Voor de bewindvoerder worden er geen openingskosten in rekening gebracht