NBBI Magazine 2023: Online beschikbaar!

Het tweede NBBI Magazine van 2023 is nu online beschikbaar! Met als thema “Effectiviteit en kwaliteit”, biedt het magazine 31 artikelen geschreven door experts uit de branche die inzicht geven in de laatste ontwikkelingen en trends op dit gebied.

Deze uitgave van het magazine is bedoeld om financiële zorgverleners in Nederland, gemeenten, rechtbanken, ministeries en andere branchepartijen te voorzien van relevante informatie. Het bevat praktische tips en adviezen voor bewindvoerders, mentoren en andere professionals in de branche.

Met een oplage van 2000 exemplaren, hebben we een breed publiek kunnen bereiken en hopen we een positieve impact te hebben op de branche. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit magazine en we hopen dat het een nuttig hulpmiddel zal zijn voor iedereen in de branche.

Als je nog geen exemplaar hebt ontvangen, dan kun je nu via onderstaande link het digitale exemplaar downloaden. Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche van financiële zorgverlening!
https://lnkd.in/eB4zfdzt