NBBI Magazine op de mat!

Vandaag of direct na de paasdagen ligt het NBBI Magazine 2024 -vers van de drukker- op de mat of in de postbus van alle NBBI en Horus leden, ketenpartners en relaties.

Wij zijn hartstikke trots op deze glossy die gemaakt is voor en door de branche. Het magazine staat boordevol artikelen verdeeld over 104 pagina’s en heeft als thema ‘Kennis & Expertise’.

Door de niet toereikende tarieven en onder meer daaruit voortvloeiend de uitdaging kwalitatief goed personeel te vinden staat onze branche onder grote druk. Als professionals met hart voor de cliënten willen wij hen de best mogelijke financiële zorgverlening bieden. Hoe behouden wij de aanwezige kennis en expertise binnen onze branche en waar zitten de knelpunten? En nog belangrijker: welke kansen zijn er?

Wij wensen alle partijen die ons magazine ontvangen veel leesplezier. Wij hopen dat de uitgave zowel verrijkend als informatief is! Over een week of twee kunnen alle geïnteresseerden het magazine ook digitaal lezen. Natuurlijk posten wij hierover dan een bericht op LinkedIn en onze website.

Wij wensen je heel fijne en zonnige paasdagen toe!

Hartelijk dank aan alle partijen die hebben meegewerkt:
Horus, Money Start, Stichting RegisterExecuteur, OnView, Belastingdienst, Beschermingsbewind, Zeker Energie B.V., Zeker Polis B.V.,
BBW Beroepsvereniging Bewindvoerders Wsnp, Schuldenknooppunt, NBPM, Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, Rechtsbijstandportaal, Bizon Software, Slachtofferhulp Nederland, Monuta, V&A Advocaten, Plinkr, SWG Advocaten, 2Work Software, Public Matters, BewindSupport, Helliot Vermogensbeheer, Covermij BV, Smart FMS, Coöperatie DELA,
Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB), NBBI Academy, Nederlandse Branche Polis, Kompaan Woningontruiming, Modura