NBBI zet eerste stappen voor oprichting Bewindvoerdersbank

We merken dat alle banken hun best doen om service te verlenen aan bewindvoerders met het openen van bankrekeningen voor hun cliƫnten. Echter zien wij dat er in de nabije toekomst geen perfecte oplossing gaat zijn voor bewindvoerders.

De NBBI heeft daarom een werkgroep opgericht die zich bezig houdt met het opzetten van een bewindvoerdersbank voor onze leden. Vandaag zijn de eerste stappen gezet met een aantal bankingexperts.

We zetten nu stappen met het opmaken van een whitepaper. In deze whitepaper zetten wij alle services en functionaliteiten die het banksysteem voor bewindvoerders moet gaan hebben. Denk hierbij aan een omgeving waarin je direct een bankrekening kunt openen en een livekoppeling met bewindvoerderssoftware zodat er geen batches meer aangeboden hoeven te worden.

De komende tijd zullen wij aan bewindvoerders vragen welke functionaliteiten zij willen zien. Deze functionaliteiten zullen wij opnemen in de whitepaper en inbrengen in de werkgroep.

Wil je een bijdrage leveren aan deze whitepaper dan kan dit via het platform voor bewindvoerders. Heb je nog geen account vraag het dan gratis aan.