Velden zijn niet correct ingevuld
Aanmelden
Het NBBI komt op voor de belangen van 9459 clienten.
Visual

Waarom lid worden van de NBBI

Lid zijn van een branchevereniging is belangrijk voor bewindvoerderskantoren. U laat met een lidmaatschap zien dat u een betrouwbare organisatie / partner bent die aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Uzelf als organisatie profiteert van de volgende voordelen:

Gratis toegang tot het grootste bewindvoerdersplatform in Nederland

Onlangs is het bewindvoerdersplatform gelanceerd. Wij betalen voor de leden de toegang tot het platform zodat dit altijd gratis is.

Collectieve AFM Vergunning / Verzekeringen

De NBBI heeft voor de leden een collectieve AFM vergunning geregeld. Op deze manier is het mogelijk om bij banken (op afstand) een rekening te openen en dus te mogen adviseren en bemiddelen in bepaalde financiele producten. Daarnaast heeft de NBBI afspraken gemaakt met een grote verzekeringsmaatschappij voor de (verplichte) bedrijfsverzekeringen. U geniet door deze afspraken van een aantal exclusieve kortingen. 

Samenwerking met banken

Voordeel door middel van samenwerking met diverse banken:

Nederlandse Vereniging van Banken
ABN Amro
ING Bank
Rabobank

Korting op Het Handboek civiele beschermingsmaatregelen

Het Handboek civiele beschermingsmaatregelen is het eerste volledige naslagwerk voor de professionele financiële zorgverlener. Bij dit handboek zit ook een digitale leeromgeving om de opgedane kennis te toetsen met oefenvragen en voorbeelden uit de praktijk. Speciaal voor de leden van de NBBI is deze uitgave (incl. toegang tot de digitale leeromgeving) aan te schaffen met een korting van € 10,- per exemplaar. Lees hier meer over het handboek

CBM boek

NBBI verzekeringen voor bewindvoerders

De NBBI en Firmo hebben, speciaal voor de leden van de NBBI, gezamenlijk een beroepsaansprakelijkheid en een cyber- en dataverzekering ontwikkeld. Beide verzekeringen sluiten precies aan op het vakgebied, hebben de beste voorwaarden en dit alles voor een scherpe prijs. De beroepsaansprakelijkheid verzekering kan tot wel 50% goedkoper zijn dan de verzekeringen van de Nederlandse Branche Polis (NBP) en de Nationale Nederlanden. Lees hier meer over de samenwerking tussen de NBBI en Firmo

 

Firmo

 

Samenwerking Basis Energie

De NBBI en Basis Energie zijn een samenwerking aangegaan om een scherpe prijs te kunnen realiseren voor cliënten van de leden van de NBBI. Clienten betalen geen borg voor het aansluiten! Lees hier meer over de voordelen van Basis Energie

basis energie

Archivering eDocs

De NBBI werkt samen met eDocs en adviseert haar leden om gebruik te maken van dit scan- en archiveersysteem. Lees hier meer over de voordelen van eDocs.

Collectief salaris- en HRM-pakket

De NBBI is businesspartner van Nmbrs en heeft daarom een collectief opgezet voor het inrichten van een professionele salaris- en HRM-afdeling. Lees meer...

Nmbrs

Inzet flexibel personeel

De NBBI heeft een samenwerking met De Personeelsafdeling voor de inzet van bewindvoerders en assistent bewindvoerders. Dit om snel onderteuning te kunnen inzetten voor kantoren die voorzien moeten worden tijdens piekbehoeften.

Samenwerking Gaslicht.com

De NBBI is een samenwerking aangegaan met Gaslicht.com. Dit is de onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland wat betreft het overstappen naar een andere energieleverancier. Ideaal voor cliënten die een nieuwe energieleverancier zoeken. Overstappen wordt voor hen geregeld.

Gaslicht voor bewindvoerders

Geaccrediteerde opleidingen

Gezien het enorme aanbod aan opleidingen heeft de NBBI besloten om een opleidingslijst bij te houden met opleidingen, kosten en studieloopbaanuren (SLU).

Kwaliteit en Zekerheid

U biedt uw clienten en relaties extra kwaliteit en zekerheid door te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Behartiging Belangen

De NBBI behartigt uw belangen bij overheden en zakelijke dienstverleners. Zo zet de NBBI zich in voor versterking van uw positie.

Actualiteit

De NBBI zorgt ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van veranderingen in de bewindvoerdersbranche. Zo voorzien wij u jaarlijks van de nieuwe tarieven, veranderingen in regelgeving en zaken om uw processen te versnellen.

Deskundigheidbevordering

De NBBI is samenwerkingen aangegaan met opleidingsinstituten om kennis en kunde op het gebied van Wet- en regelgeving, communicatie, bedrijfsvoering, etc te verbeteren. Door deze samenwerking zijn cursussen en trainingen voordeliger te volgen dan op een reguliere manier. Ook organiseert de NBBI jaarlijks lezingen / seminars om kennis te vergroten.

NBBI-Servicedesk

Wij ondersteunen onze leden telefonisch en per e-mail bij vragen over onze branche.