Rockwise adviseert nu ook leden van de NBBI

Rockwise is al langere tijd intensief betrokken binnen de NBBI op gebied van marketing, webdesign en content creatie. Hierdoor is bij Rockwise ook kennis ontstaan op het gebied van financiële hulpverlening en de behoeften van de professionals en hun cliënten. Deze gecombineerde kennis willen wij ook graag beschikbaar stellen voor de leden.

Met een vast team van 10 mankrachten en nog eens een poule van 15 externe specialisten rondom content creatie, weten zij jouw verhaal online op de kaart te zetten. Van de ontwikkeling van een conversiegerichte website, tot je zichtbaarheid in de zoekmachine met adverteren en organische vindbaarheid! Rockwise helpt ook jou graag online verder!

Uiteraard zijn wij met Rockwise op zoek gegaan naar de behoeften van onze leden. Hieruit is naar voren gekomen dat we een gerichte oplossing hebben bedacht, waarmee jouw website een marketingmachine kan worden zonder dat daar hele lange doorlooptijden bij komen kijken en het veel van jouw eigen tijd kost.

Rockwise is daarom vanaf heden een vast onderdeel geworden van de dienstverlening van de NBBI. Wil jij weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.