Banken en betalingsinstellingen

Nederlandse Vereniging van Banken
Als NBBI zijn wij een convenantpartner inzake de “Basisbankrekening”. Hierdoor is het mogelijk dat de leden van de NBBI een basisbankrekening kunnen openen voor cliënten waarbij dit op de reguliere manier niet meer mogelijk is.

ABN Amro
Door de samenwerking met de ABN Amro kunnen onze leden gebruik maken van de speciale formulieren om op afstand rekeningen te openen. De NBBI voert periodiek gesprekken met de bank om de processen te verbeteren en aanbevelingen te doen.

Rabobank
Door de samenwerking met de Rabobank kunnen onze leden gebruik maken van de speciale formulieren om op afstand rekeningen te openen. In samenspraak met de AFM-vergunning mogen onze leden ook voor budgetbeheer rekeningen openen. De NBBI voert periodiek gesprekken met de bank om de processen te verbeteren en aanbevelingen te doen.

ING Bank
Door de samenwerking met de ING Bank kunnen onze leden gebruik maken van de speciale formulieren om op afstand rekeningen te openen. De NBBI voert periodiek gesprekken met de bank om de processen te verbeteren en aanbevelingen te doen.