Voorkom stress op je werkplek door deze training

Heb je als bewindvoerder te maken met stress op je werkplek en zoek je vaardigheden om rust te brengen zodat je effectiever en meer ontspannen kunt werken?

De opleider “Leven in het Nu” heeft in samenwerking met de NBBI de gratis opleiding “Mentale fitheid voor de professionele bewindvoerder” geplaatst op de NBBI Academy. In deze 58 minuten durende training over de “Mentale fitheid voor de professionele bewindvoerder” leer je hoe je effectiever en meer ontspannen kunt werken en een hogere kwaliteit van het werk behaalt. Na het afronden van de opleiding ontvang je een certificaat voor 1 studie-uur en kun je via de website nog 10 minuten gratis coaching krijgen.

De NBBI Academy (https://academy.nbbi.eu) heeft op dit moment 21 (gratis) trainingen beschikbaar voor bewindvoerders, budgetbeheerder curatoren, mentoren en curatoren. Toegang tot al deze trainingen en toekomstige trainingen heb je al voor € 16,60 per maand. Leden van de NBBI krijgen 100% korting en leden van de Beroepsvereniging NBPB krijgen 50% korting. Meer informatie over de NBBI Academy? Stuur dan een mail naar info@nbbi.eu.