Ga terug

De NBBI een zeer actieve brancheorganisatie

010bewindvoering is in 2016 voortgekomen uit een afsplitsing van Schuldvangnet. 010bewindvoering heeft 3 medewerkers, is gevestigd in Rotterdam en houdt zich voornamelijk bezig met verzoeken en aanvragen uit de regio.

08-09-2021
010bewindvoering

Wat was voor jullie de reden om lid te worden van een brancheorganisatie?
De reden voor ons om lid te worden van een brancheorganisatie is het eventueel kunnen voeren van budgetbeheer via de collectieve AFM-vergunning en het uitstralen van betrouwbaarheid. Daarnaast waren wij op zoek naar een bron van actuele informatie en actualiteiten die spelen in de branche.

In onze zoektocht naar een passende brancheorganisatie kwamen wij uit bij de NBBI. De NBBI kwam op ons over als een zeer actieve vereniging van bewindvoerders. Nu wij al een tijd lid zijn kunnen wij ook beamen dat de NBBI een actieve organisatie is. Zo biedt de NBBI ons veel achtergrondinformatie en is er een online forum beschikbaar met informatie en diverse discussies.

Wat zouden jullie aanvullend nog meer willen zeggen over ons?
Wat wij heel erg krachtig vinden van de NBBI is dat zij met eigen idee├źn komen zoals bijvoorbeeld de bewindvoerderspas. Daarnaast reageren zij heel erg snel reageren op e-mails en terugbelverzoeken.

Sluiten ×