Ga terug

In de NBBI hebben wij gevonden wat we zochten

Profez is een franchise organisatie met inmiddels meer dan 40 franchisenemers. Onze franchisenemers hebben de rechterlijke beschikkingen op hun eigen naam staan en dit vereist voor iedere franchisenemer een zelfstandig lidmaatschap bij een branchevereniging.

09-08-2021
Profez

Profez vindt het van groot belang dat onze franchisenemers allemaal bij eenzelfde vereniging zijn aangesloten en we moesten dus op zoek naar een vereniging die al onze bewindvoerders, mentoren en curatoren goed kon vertegenwoordigen en van toegevoegde waarde zou zijn voor al onze franchisenemers.

Samen met onze franchisenemers hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld waaraan een branchevereniging volgens ons zou moeten voldoen. Wij vonden het belangrijk dat een vereniging:

  • Met ons meedenkt
  • Laagdrempelig is
  • Goede opleidingen aanbied
  • Collectieve contracten aangaat
  • Ons goed vertegenwoordigd bij de Rechtbank en andere overheidsinstellingen

In de NBBI hebben wij gevonden wat we zochten en na overleg met onze franchisenemers hebben we unaniem besloten lid te worden van de NBBI. We zijn nu een jaar lid en uitermate tevreden. Het grootste voordeel vinden onze franchisenemers de NBBI Academy. Het stelt hen in staat een opleiding te volgen waar, wanneer en hoe dat het beste past.

Wij hebben ons lidmaatschap inmiddels verlengd en we zien een langdurige samenwerking in vertrouwen tegemoet.

Christel Hampsink
directeur Profez Bv

Sluiten ×